Početna stranica PRETVARA MAŠTU
U STVARNOST


Portal Smokva.com specijalizirani je portal za sklapanje intimnih prijateljstava i druženja erotske naravi, s najvećim internet erotskim zabavnim magazinom na hrvatskom govornom području.

Svrha utemeljenja portala Smokva.com je pružanje mogućnosti svim usamljenim isključivo punoljetnim osobama da pronađu za sebe partnere "baš po vlastitoj mjeri", preciznije rečeno partnere sa sukladnim erotskim i drugim sklonostima, a u ćemu će im od presudne pomoći biti vrlo precizno kreirani osobni profili, oglasnik, forum, specijalizirani klubovi i ostali sadržaji ovog sitea.

Također, svrha ovog Portala je i pružanje mogućnosti osobama sa povećanim seksualnim potrebama da pronađu partnere sličnih zahtjeva, ali jednako tako i osobama koje teže ljubavi i trajnim vezama da pronađu svoju sreću, pa i udajom ili ženidbom, zašto ne, dapače.

Vlasnik Portala pokrenuo ga je u iskreno dobroj vjeri, pa očekuje da će se i sve osobe koje će se njime koristiti biti u komunikaciji i ponašanju prema drugim korisnicima apsolutno korektne, na čemu se unaprijed zahvaljujemo.

Svim korisnicima portala Smokva.com jamčimo apsolutnu diskreciju, sve do trenutka kada svoje osobne podatke sami odluče obznaniti nekom od sugovornika. Za kontakte uspostavljene putem portala i njihove moguće neželjene posljedice ne možemo preuzeti nikakvu razinu odgovornosti.

Želimo svima puno zabave i užitka bilo koje vrste, upravo kakvog si sami žele, jer, kazao je G.B.Shaw "nikad ne poželi bližnjemu svome ono što želiš sebi, jer vrlo je lako moguće da vam se ukusi bitno razlikuju"... Sretno !


Zašto postati član?
Ostvarite svoje najsmjelije seksi snove: na www.smokva.com očekuju vas osobe obaju spolova i sviju erotskih skolonosti, za sve vrste druženja, posve bez tabua. Dobrodošli na www.smokva.com - to je vaš najbolji erotski odabir, mjesto gdje cete vašu maštu pretvoriti u stvarnost.

Kako radi Smokva.com? | O nama | Savjeti za sigurno online upoznavanje | Vaša privatnost| Uvjeti korištenja | Pomoć | Kontakt
Ova web stranica sadrži tekstualni, grafički i video materijal namijenjen isključivo punoljetnim osobama.
Svi korisnici ovog sitea su tijekom registracije naznačili da imaju 18 i više godina.

© Smokva.com 2005. - Powered by Smokvin list