Početna stranica PRETVARA MAŠTU
U STVARNOST

Uvjeti korištenja za web site Smokva.com
Ovaj dokument predstavlja uvjete korištenja za web stranicu www.smokva.com (dalje u tekstu «Smokva»). Da bi koristili Smokvu morate pročitati i prihvatiti ove Uvjete korištenja. Uvjeti korištenja Smokve mogu se izmijeniti bilo kada i bez najave, a promjene stupaju na snagu danom objave.

1. Obveze korisnika
Smokvu mogu koristiti osobe koje su su navršile najmanje 18 godina. Pristupanjem Smokvi suglasni ste da razumijete sve odredbe Uvjete korištenja i da ste navršili najmanje 18 godina, odnosno da ste navršili dob koja se smatra dobom punoljetnosti ukoliko Smokvi pristupate iz države gdje 18 godina nije granica punoljetnosti. Korištenjem Smokve smožete doći u kontakt sa tekstualnim, audio i video materijalom sa scenama eksplicitnog seksa kao i ostalim materijalima namijenjenim isključivo punoljetnim osobama. Komercijalno su dostupni alati za roditeljski nadzor Internet sadržaja koji je dostupan djeci. Jedan od takvih alata koji preporučamo u dobroj namjeri je Cyberpatrol (http://www.cyberpatrol.com). Da biste koristili Smokvu morate pročitati i prihvatiti ove Uvjete korištenja, a samim činom učlanjenja potvrđujete da ste ih u cijelosti prihvatili!

1.a) Učlanjenje na Smokvu
Učlanjenje na Smokvu je besplatno za sve njezine korisnike, kao i služenje većinom njeznih sadržaja, odnosno funkcionalnosti portala, a pretplata je potrebna isključivo za slanje, ali ne i primanje, privatnih poruka (inbox), služenje chat servisima i pregledavanje video zapisa i povećavanje fotografija, a za ženske korisnike portala isto se primjenjuje u odnosu prema korisnicima koji nisu u području njihova erotskog izbora. Smokva više puta kroz godinu svim korisnicima dodjeljuje besplatno korištenje sviju funkcionalnosti portala na po nekoliko sati, prema izboru uredništva i poslovodstva, a uvijek cijeli dan na Valentinovo 14. veljače (februara) te na Staru godinu 31. prosinca (decembra) i na Novu godinu 1. siječnja (januara), te nadoknađuje propušteno vrijeme najmanje u trajanju nedostupnosti portala ili njegova bitno otežanog funkcioniranja, u slučaju da se to dogodi zbog tehničkih ili mogućih drugih problema, bilo da za njih snosimo ili ne snosimo objektivnu odgovornost.

2. Prestanak ili uskraćivanje korištenja Smokve
Želite li prestati koristiti Smokvu, trebate pobrisati svoj profil. Brisanje profila dostupno je iz izbornika «Postavke». Brisanje profila je nepovratna akcija. Smokva zadržava pravo da bilo kojem korisniku bez prethodne najave pobriše profil i uskrati članstvo ukoliko se ustvrdi kršenje Uvjeta korištenja.

3. Nedopuštene aktivnosti i sadržaji:
- objava sadržaja koji krše postojeće domaće i/ili međunarodne zakone kao što su rasistički, uvredljivi, prijeteći, pedofilski sadržaji ili sadržaji koji na drugi način prikazuju djecu ili maloljetne osobe.
- lažno predstavljanje odnosno predstavljanje u ime druge osobe
- objavljivanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
- objavljivanje promotivnog i reklamnog sadržaja
- svjesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili drugi računalni kod čije izvršavanje uništava, oštećuje ili ograničava funkcionalnost računalnog hardvera, softvera ili podataka
- objavljivanje tuđih osobnih podataka
- javna objava podataka iz kojih se nedvosmisleno može ustvrditi vaš ili tuđi identitet (ime i prezime, email ili poštanska adresa, broj telefona i sl.)
Smokva zadržava pravo ali se ne obvezuje da će pobrisati sadržaj koji krši Uvjete korištenja. Smokva također zadržava pravo djelomičnog ili potpunog brisanja sadržaja kojeg je korisnik objavio, bez upozorenja i iz bilo kojeg razloga, te poduzimanje odgovarajućih pravnih korake protiv korisnika koji je prekršio Uvjete korištenja.

3. Zaštićeni sadržaj na Smokvi
- Smokva sadrži vlasničkim pravima zaštićeni materijal koji se ne smije kopirati, mijenjati, prenositi, distribuirati, prikazivati i prodavati bez izričitog pismenog dopuštenja.
- korisnici su individualno odgovorni za sadržaje koji objavljuju na Smokvi, što uključuje sadržaje koji su potpuno ili djelomično dostupni svim korisnicima, kao i sadržaje koji se razmjenjuju između dva korisnika
- prihvatanjem Uvjeta korištenja korisnici su suglasni da Smokva ima sva prava na korištenje materijala objavljenog na ovim stranicama
- prihvatanjem Uvjeta korištenja korisnici su suglasni da im Smokva povremeno može dostavljati reklamne materijale na isključivo registracijski mail, SMS ili MMS porukom isključivo na brojeve mobilnih uređaja iz korisničke baze ili internim Smokvinim porukama direktno u Inbox

4. Odricanje od odgovornosti
Smokva ne garantira dostupnost svojih sadržaja i usluga u svako vrijeme i sa svakog računala i/ili operacijskog sustava. Svi sadržaji i usluge objavljeni su u najboljoj namjeri, ali bez ikakve garancije točnosti i funkcionalnosti. Smokva ne snosi odgovornost za direktne ili indirektne štete nastale korištenjem svojih sadržaja i usluga, napose niti za štete bilo koje vrste koje su nastale kao posljedica mogućih kaznenih djela usmjerenih protiv integriteta Smokve i njezinih korisnika, kako cyber kriminalom tako i fizičkim kaznenim djelima. Svi korisnici obvezuju se da za moguće štete nastale kaznenim djelima neće na bilo koji način teretiti Smokvu.Kako radi Smokva.com? | O nama | Savjeti za sigurno online upoznavanje | Vaša privatnost| Uvjeti korištenja | Pomoć | Kontakt
Ova web stranica sadrži tekstualni, grafički i video materijal namijenjen isključivo punoljetnim osobama.
Svi korisnici ovog sitea su tijekom registracije naznačili da imaju 18 i više godina.

© Smokva.com 2005. - Powered by Smokvin list