Početna stranica PRETVARA MAŠTU
U STVARNOST


Svatko od korisnika ovog portala kreira na njemu svoj osobni profil, koji je podijeljen u obvezni, temeljni dio i nadgradnju.

Obvezni dio profila sadržava glavne informacije o korisniku, primjerice kojeg je spola, koliko mu je godina i slično, te pitanja o erotskom određenju, putem kojeg se vrlo precizno mogu doznati erotski afiniteti osobe ili para koji je kreirao profil.

Neobavezni dio je nadgradnja, putem koje osobe koje su zainteresirane za druženje sa vama imaju prigodu doznati i druge vaše sklonosti osim erotski, primjerice koju glazbu slušate, koji žanr filmova volite, kako se odijevate, kakav je vaš radni status i slično.

U općem je interesu da odgovorite na što veći broj pitanja, i da vaši odgovori na pitanja budu što iskreniji, kako biste se mogućim interesentima za vas predstavili što vjerodostojnije i dodatno potaknuli njihovo zanimanje spram vas.

Slijedeca stranica

 


Zašto postati član?
Ostvarite svoje najsmjelije seksi snove: na www.smokva.com očekuju vas osobe obaju spolova i sviju erotskih skolonosti, za sve vrste druženja, posve bez tabua. Dobrodošli na www.smokva.com - to je vaš najbolji erotski odabir, mjesto gdje cete vašu maštu pretvoriti u stvarnost.

Kako radi Smokva.com? | O nama | Savjeti za sigurno online upoznavanje | Vaša privatnost| Uvjeti korištenja | Pomoć | Kontakt
Ova web stranica sadrži tekstualni, grafički i video materijal namijenjen isključivo punoljetnim osobama.
Svi korisnici ovog sitea su tijekom registracije naznačili da imaju 18 i više godina.

© Smokva.com 2005. - Powered by Smokvin list